BSO

De 2e Marnixschool werkt samen met een aantal aanbieders van buitenschoolse opvang. BSO Oog in Al heeft een vestiging in de school, voor kinderen uit groep 1 tot en met 4.

BSO Oog in Al
BSO Oog in Al biedt professionele opvang op alle werkdagen, aansluitend op de schooltijden en is ’s ochtends vanaf 7.00 uur geopend voor voorschoolse opvang (VSO). De buitenschoolse opvang na schooltijd (BSO) is voor groep 1 t/m 4 in de school en voor de kinderen van groep 5 t/m 8 op korte afstand van de scholen. Daarnaast is er opvang gedurende de twaalf weken schoolvakantie en op alle schoolgebonden vrije dagen. Deze dagen neemt u af naar uw eigen behoefte. Bij BSO Oog in Al voelen kinderen (en ouders) zich thuis als ze niet thuis zijn. Leuke activiteiten die uw kind aanspreken, uitnodigen en vermaken in combinatie met samen spelen met veel bekende kinderen van hun eigen leeftijd én hun school.
www.bso-ooginal.nl

Partou
Van de 2e Marnixschool gaan ook kinderen naar verschillende vestigingen van Partou:

Kanaalweg 95A
Kanaalweg 176 (Sportpark Marco van Basten)
Kennedylaan (Tennisvereniging Domstad)
Ieder kind wordt gestimuleerd in de eigen ontwikkeling. De kinderen ​kunnen deelnemen aan diverse activiteiten en workshops, ​zoals proefjes ​doen ​en ​naar ​buiten​ gaan​ op ontdekkingstocht. Op de locaties bij sportverenigingen kunnen de kinderen naar hartenlust sporten.
www.partou.nl

Ludens
De derde opvangorganisatie in de buurt is Ludens. Zij hebben geen vestigingen in Oog en Al, wel in Lombok, Majellapark en Cartesiusweg, waar ook kinderen van onze school wonen. Er is altijd iets leuks te doen bij de BSO, maar rustig bijkomen van de schooldag mag natuurlijk ook. Kinderen worden in leeftijdgroepen opgevangen en krijgen naar behoefte alle ruimte om met elkaar te spelen.
www.ludens.nl