Aanmelden nieuwe leerling

Wat leuk dat u de 2e Marnixschool overweegt voor uw zoon of dochter! Wij schrijven kinderen in vanaf het kwartaal waarin zij 2 jaar worden (met uitzondering van broertjes en zusjes van onze huidige leerlingen). Wij hebben nog enkele plaatsen voor kinderen die tussen juli en december 2016 zijn geboren. Als deze plaatsen zijn vergeven, starten we een wachtlijst voor kinderen uit 2016 om in schooljaar 2019/2020 eventueel een extra kleutergroep te kunnen starten, om te voldoen aan de groeiende vraag.

Voor kinderen die jonger zijn dan twee jaar kunt u een vooraanmelding doen. We schrijven uw kind dan voorlopig in; in het kwartaal waarin uw kind 2 wordt, krijgt u dan van ons een definitieve bevestiging, of een plekje op de wachtlijst.

Wilt u kennismaken met onze school, dan bent u van harte welkom op een van onze informatieochtenden voor ‘nieuwe ouders’. De directeur vertelt u dan over onze school en u krijgt een rondleiding door het gebouw. U kunt alle vragen die u hebt stellen. Daarna heeft u een goed beeld van onze school en wat wij te bieden hebben. Als u kiest voor onze school, schrijft u uw kind bij ons in via een vooraanmelding- of inschrijfformulier dat u bij ons kunt opvragen. Als we het ingevulde en ondertekende formulier, terug krijgen, is uw kind aangemeld. Als wij uw kind kunnen plaatsen krijgt u een schriftelijke bevestiging van inschrijving en daarmee is uw kind verzekerd van een plek op onze school.

De informatieochtenden zijn op vrijdagochtend van 8.45 – 10.00 uur. De volgende ochtenden zijn gepland voor het schooljaar 2018/2019:

• Woensdag 10 oktober
  • Vrijdag 11 januari
  • Vrijdag 12 april
  • Woensdag 26 juni

U kunt zich aanmelden via het e-mailadres directie@2emarnixschool.nl. Kunt u niet op de informatieochtenden en wilt u toch komen kijken, neemt u dan gerust contact op voor een afspraak per e-mail of telefoon 030-0293 38 32.